Ser jag barnslig ut?

Hur gammal och grå måste jag blir för att jag ska slippa visa leg på systemet?

Kommentarer
Postat av: Mia

Skrattar. Jag får fortfarande visa leg ett par gånger om året på Systembolaget och jag blir lika glad och överraskad varje gång. Jag brukar tacka för komplimangen. Jag fyllde trots allt 38 för ett halvår sedan.

Postat av: malve

Har en kompis som jobbat på systemet. De ska fråga alla som de tror är under 25, så de kanske inte tror att du ser ut som 20.

2007-07-07 @ 12:34:01
URL: http://malves.blogg.se
Postat av: ingela

Såg, på ica maxi tror jag, en skylt om att om man är under 30 ska man visa leg för köp av folköl... Så det kan vara möjligt att de har även 30 på Systemet, då det är svårt att se ålder. Var lite komiskt då en kompis som blir 31, som besöker samma ställe ett par gånger i månaden, blev nekad att köpa. Hans leg är för gammalt. De känner igen honom + han ser inte så ung ut direkt... Men de vägrade. Han måste vänta snällt på nytt leg. Just nu får flickvännen "köpa ut" åt honom... Hehe.

2007-07-09 @ 21:37:30
URL: http://blogg.ingelahansson.com
Postat av: MrsS

Skulle kunna ta på mig buffalos och toffsar i håret bara för att få vara med om det men det brukar oftast inte behövas, de brukar fråga ändå och så brukar jag se lite tjurigt besvärad ut men egentligen blir jag skitglad, haha!

2007-07-14 @ 20:03:17
URL: http://blogg.gamman.se/MrsS/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback